Gunnery’s

Dansonderneming – Solitude
www.dansonderneming.purmerendnet.nl

Vrijdag 16 november: 20:15 uur
Zaterdag 17 november: 15.45 uur & 21:00 uur

Dansonderneming

Solitude is een creatie van choreograaf Nanska van de Laar die zich hiervoor liet inspireren door de muziek van de Hoornse componist/muzikant Edwin de Herder. Solitude is een voorstelling over herinneringen, (voorbije) liefdes, eenzaamheid en alleen zijn.

De Dansonderneming is een gezelschap voor hedendaagse dans in Noord-Holland onder artistieke leiding van Nanska van de Laar. De groep maakt zowel producties voor theater als op locatie en werkt hierbij regelmatig samen met andere kunstdisciplines.

Concept & Idee: Nanska van de Laar
Dansers: Nanska van de Laar & Mairon Chang
Muziek: Edwin de Herder

Margriet Kicks-Ass – ‘De Plonsbak’
www.margrietkicks-ass.nl

Zondag 18 november: 16:00 uur & 20:30 uur

Margriet kicks Ass

De plonsbak

‘De Plonsbak’ is zowel een auditief als visueel te volgen performance. Met deze theatrale onderwater set-up komt er een heel scala aan klanken voorbij. Een plas water wordt letterlijk in beweging gebracht en door een onderwatermicrofoon hoorbaar gemaakt. Door gericht specifieke objecten toe te voegen tijdens deze natte dans, bouwt Margriet een compositie die live te zien en te horen is.
Margriet Kicks-Ass timmert al jaren aan de weg in de geluidskunst en is de ontwerper, bouwer, dirigent en muzikaal performer van haar eigen instrumenten. De fysieke kracht van geluid is haar inspiratiebron. Zij heeft aan de Interfaculteit Beeld en Geluid gestudeerd op de Koninklijke Academie en het Conservatorium in Den Haag. Sinds 2004 staat zij op het podium met theatrale geluidsperformances die op diverse festivals in Nederland, België en Duitsland te zien zijn geweest. Zij speelde op o.a. op het Toonfestival, Extrapool, Motorschiff Stubnitz en Robodock.

Café Stapper

Zij van hiernaast – ‘Last Tango in Alkmaar’

Last tango in Alkmaar

Vrijdag 16 november: 21:30 uur
Zaterdag 17 november: 14:45 uur & 20:00 uur
Zondag 18 november: 14:45 uur & 19:30 uur

Hoe een spirituele fietsenmaker de relatie van Wim en Corrie onder druk  zet en vlammetjes een droom waarmaken.

Spel: Hanneke Vries en Gerard Venverloo
Regie: Jacqueline Kooter
Tekst: Gerard Kooistra

Ons cafe ‘t Kantoor

Klomp speelt ‘A star is born’
www.leonivanveen.com

Vrijdag 16 november: 19:00 uur
Zaterdag 17 november: 16:45 uur & 21:00 uur
Zondag 18 november: 17:00 uur & 21:30 uur

Suzanne Klomp en Suzanne Klomp

Suzanne Klomp en Suzanne Klomp zijn net als Thelma & Louise op de vlucht. Ze willen hun dromen waarmaken en hun angsten overwinnen, maar de weg daar naartoe is lang en vol hobbels…

Suzanne Klomp en Suzanne Klomp ontmoetten elkaar tijdens het maken van deze voorstelling. Ze kenden elkaar niet, maar ontdekten dat ze meer gemeenschappelijk hadden dan alleen de naam.

Spel: Suzanne Klomp en Suzanne Klomp
Concept & regie: Leoni van Veen
Tekst: Hanneke Hendrix

Share →